Creatieve oplossingen op maat                                                                                                                                                            +32 (0) 479 17 17 95

Keuken

De keuken is zonder twijfel de meest belangrijke kamer in huis. Deze doet dienst om heerlijke maaltijden te bereiden, maar ook om wakker te worden en de eerste tas koffie te zetten. Verder is het ook de ontmoetingsplaats. Kortom, de keuken is alom tegenwoordig in huis en verdient de volle aandacht en een persoonlijke touch.

Daarvoor zit u bij Wood-B aan het juiste adres. Wij overlopen met u alle mogelijkheden, en er zijn er veel!, om uw droomkeuken om te zetten in realiteit.

Als u een op maat gemaakte keuken bij Wood-B besteld, is dit steeds een "A" tot "Z" verhaal. Verder kunnen wij alle toestellen die op de Belgische markt verkrijgbaar zijn aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. Deze worden dan professioneel ingebouwd door onze installateurs.

Doordat alle kasten op maat bij ons in eigen atelier vervaardigt worden, kan u steeds rekenen op een maximale benutting van de beschikbare ruimte, we kunnen zonder problemen afwijken van de standaard maten zodat zelfs dat ene onhandige hoekje een functie kan krijgen.

Verder werken wij met professionele leveranciers om ook uw keuken van natuursteen en/of composiet blad te voorzien. Ook Corian werkbladen behoren bij ons tot de mogelijkheden.

Kortom, het loont de moeite om zeker eens aan Wood-B te denken als u van plan bent uw keuken uit te breiden of te vernieuwen!

 

BEDRIJFSKEUKEN
Waar budget en kwaliteit elkaar vinden!

MAATWERK
Keuken, badkamer, dressing of kantoor... voor ons is alles mogelijk op uw maat!

BADKAMER
Maatwerk brengt sfeer in uw  badkamer!

KANTOOR
Bij u thuis of op bedrijf, wij zorgen steeds voor een aangename werkomgeving!